top of page
Spiegelreflectie van planten

Jouw
kritische

spiegel

Gedreven door een passie voor verbinden, organisatie en communicatie, ben ik sparringspartners voor CEO's, Directeuren, Founders, visionairs, Communicatie Managers en ambitieuze zelfstandige ondernemers. Ik adviseer op het gebied strategisch communicatie management en marketing communicatie en daarnaast ben ik op projectbasis werkzaam als event manager. 

Mijn jarenlange deskundige ervaring, mijn passie voor sociaal verbinden en de combinatie van mijn ervaring als ondernemer, communicatiedeskundige en event manager, maken mijn profiel uniek en interessant voor het hoogste segment. Let's connect!

 

  • Instagram
  • LinkedIn

Ontdek met Carole hoe je jouw doelgroep beter bereikt.

Modern Work Space

ADVIES VAN CAROLE

Jaar
Traject

Gedurende een periode van een jaar ben ik jouw sparringspartner op het gebied van communicatie en organisatie.

ADVIES VAN CAROLE

Communicatie

Coaching

Een uniek communicatie coachingstraject waarin we niet alleen jouw communicatieplan opstellen, maar je ook persoonlijke begeleiding krijgt hoe je jouw communicatiebeleid 

kan implementeren. 

Carole Matthijsse.jpg
Desk.png

ADVIES VAN CAROLE

Communicatie
Plan

Specifiek voor jouw organisatie, project of event, maak ik een communicatieplan op maat.

Jaartraject

Jaar
Traject

Bij ambitieuze, zelfstandige professionals bestaat een grote behoefte om op pragmatische wijze begeleid te worden in hun marketing en communicatie werkzaamheden.

 

Om een optimaal resultaat te behalen werk ik samen met de beste grafisch ontwerpers, web designers, fotografen, videografen en tekstschrijvers. Maar ook talenten die reeds intern aanwezig zijn, stuur ik graag aan.

 

Ben jij een bevlogen professional en wil jij met mijn volledige, persoonlijke aandacht de basis van jouw marketing en communicatie uitingen naar een hoger niveau tillen, met als doel efficiënt, doelgericht en eenduidig te communiceren naar jouw ideale klant of partner? Zonder hiervoor iemand in vaste dienst te hoeven nemen? 

 

Communicatie
Coaching

Het Communicatie coachingstraject is uniek in het communicatievak. Niet te verwarren met een communicatietraining, dat is gericht op communicatie- en gesprekstechnieken, is het Communicatie coachingstraject ontwikkeld vanuit de behoefte voor opvolging en extra begeleiding door een expert na het opstellen van het communicatieplan.

FASE I

Het coachingstraject bestaat uit de ontwikkeling van een taylormade strategisch communicatieplan. Dit is de basis voor het communicatiebeleid, dat zich verenigt met jouw beleid voor komend jaar, waarin we jouw kernwaarden vertalen naar een strategisch plan. Het is hét fundament, waarin jouw prioriteiten zijn vastgelegd en een samenhangend en evenwichtig communicatiebeleid in praktijk kan worden gebracht. 

FASE II

Vervolgens gaan we specifiek voor jouw organisatie na hoe dit plan geïmplementeerd kan worden. Wie kan wat intern oppakken en welke externe partners kunnen voor specifieke doeleinden worden aangetrokken?

FASE III

Tevens heb je gedurende drie maanden recht op 6 interactieve sparringssessies. Ik ben tijdens deze sessies persoonlijk beschikbaar om te sparren, vragen te beantwoorden en vooruitgang te bespreken als jouw persoonlijke communicatie coach.

 

Communicatie Coaching
Communicatieplan

Communicatie
Plan

Ben jij een visionair of ambitieuze, startende ondernemer die de nummer één wil worden van de top in jouw markt?

 

Een strategisch communicatieplan is hierbij onmisbaar en een belangrijk hulpmiddel. Het is de basis voor het communicatiebeleid, dat zich verenigt met jouw beleid voor komend jaar, waarin we jouw kernwaarden vertalen naar een strategisch plan.

 

Dit plan maken wij in verschillende fasen, die wij elk zullen uitwerken naar aanleiding van persoonlijke belafspraken. Carole verzorgt een taylormade plan, hét stevige fundament, waarin jouw prioriteiten zijn vastgelegd en een samenhangend en evenwichtig communicatiebeleid in praktijk kan worden gebracht.

 

bottom of page