Spiegelreflectie van planten

LET'S
JOIN FORCES

jouw kritische spiegel

IN OPDRACHT

Gedreven door een passie voor verbinden, organisatie en communicatie, geef ik als zelfstandig communicatie-adviseur strategisch communicatie management en organisatieadvies aan bedrijven en ambitieuze ondernemers. Daarnaast ben ik op projectbasis werkzaam als event manager. Mijn jarenlange deskundige ervaring, mijn passie voor sociaal verbinden en de combinatie van mijn ervaring als ondernemer, communicatiedeskundige én event manager, maken mijn profiel uniek en interessant voor werkgevers in het hoogste segment.

COMMUNICATIE COACHING

 

Bij ambitieuze, zelfstandige ondernemers bestaat een grote behoefte om begeleid te worden in hun marketing en communicatie werkzaamheden. Speciaal voor zzp'ers heb ik dan ook mijn communicatie coachingstraject ontwikkeld, waarin we via ZOOM samen gaan werken aan een sterke basis voor de communicatie van jouw bedrijf. Persoonlijk, laagdrempelig en op maat.

MELD JE NU AAN

 

Ben jij een bevlogen vrouwelijke ondernemer en wil jij met mijn volledige, persoonlijke aandacht de basis van jouw marketing en communicatie uitingen naar een hoger niveau tillen, met als doel efficient, doelgericht en eenduidig te communiceren naar jouw ideale klant of partner? Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn en word ik jouw kritische spiegel. Ben je geïnteresseerd? In september 2022 start ik met een selecte groep ambitieuze, vrouwelijke ondernemers die bereid is hierin te investeren om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Meld je via onderstaand knop vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Aanmelden kan tot 20 augustus 2022.