top of page

cases

partnerschap.

Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam School of Business and Economics schakelde in 2022 mijn hulp in bij het opzetten en uitwerken van een nieuw op te zetten programma in samenwerking met het Amerikaanse Family Office Exchange (FOX).

Het Responsible Ownership for Enterprise Families (ROEF) executieve education programma was geboren, dat familieleden van de opkomende generaties van grootvermogende families voorbereidt. Een unieke kans om te profiteren van een uitzonderlijk ervaren faculteit, waarbij het opdoen van kennis en vaardigheden, maar vooral ook het uitbreiden van hun netwerk met gelijkgestemden centraal staat.

Vanaf het prille begin ben ik betrokken bij de strategie, het event management en marketingcommunicatie en ondersteun ik de programma directie en marketing afdelingen van de VU en FOX bij de vertaalslag van een ambitieuze visie tot een zeer succesvol resultaat.

ROEF Academy wordt onderschreven door David Rockefeller Jr.

www.roef-academy.com

Vrije Universiteit.jpeg
Constantijn van Oranje - Nassau.png

partnerschap.

Big Improvement Days (BID)

Deze samenwerking stamt uit 2020, toen het gerenommeerde communicatiebureau Winkelman en Van Hessen verder ging in drie bureaus en Ralph van Hessen mij vroeg om de Big Improvement Day te helpen voortzetten.

Gedurende deze vierjarige samenwerking was ik sparringpartner van het leiderschap en nauw betrokken bij de strategie en uitvoering. Ik heb mij als lid van de Adviesraad gericht op het opzetten en uitbreiden van het platform, het adviseren en begeleiden van het PR en Communicatie team en het verzorgen van het event management.

 

De BID is winnaar van de Gouden Giraffe, de award voor het beste evenement.

www.bigimprovementday.org

illustratie.

Restaurant Calla's (*)

Restaurant Calla’s is vernoemd naar de bloem ‘Calla’, een van oorsprong Mexicaanse bloem en het Griekse woord voor “mooi”. Na 25 jaar is Restaurant Calla's in Den Haag uitgegroeid tot een gedegen, stabiele naam waar kwaliteit en smaak hoog in het vaandel staan. De keuken is klassiek Frans zonder tierlantijnen met een geraffineerde en smaakvolle kookstijl, met dagverse producten en groenten en kruiden uit de eigen groentetuin.

 

Restaurant Calla's vroeg mij hen te ondersteunen in hun visuele communicatie met een handgetekende illustratie van de Calla bloem. Ik koos voor een lijnillustratie omdat dit een perfecte vertegenwoordiging is van de pure en lichte smaken en gerechten zonder opsmuk, waar hun keuken zo geliefd om is. Mijn illustratie is doorgevoerd in hun gehele huisstijl, van menu-kaart to viltjes tot koksbuizen.

Restaurant Calla's is bekroond met een Michelinster.

www.restaurantcallas.nl

Restaurant Calla's
laptop Keyboard

communicatieplan.

Modelverse

Cybersecurity is een specialistisch onderwerp die ons allemaal aangaat. Om bedrijven en organisaties te helpen de gerelateerde risico's effectief te beheren, is Modelverse ontwikkeld. Deze gestandaardiseerde oplossing modelleert cyber risico's en beveiligingsmogelijkheden en is gevuld met bibliotheken met sjablonen die zijn doorgelicht door onze beveiligingsexperts. Dankzij Modelverse kunnen bedrijven verder gaan dan een aanpak die uitsluitend op compliance is gericht, waarbij veelvoorkomende cyber dreigingen over het hoofd worden gezien en de organisatie kwetsbaar wordt.

 

Modelverse vroeg mij een merkanalyse en communicatieplan te schrijven. Naar aanleiding van mijn conclusies en actiepunten, zijn we een partnerschap aangegaan en ben ik hun vaste adviseur en manager van hun marketingcommunicatiewerkzaamheden.

Modelverse is winnaar van de Women4Cyber Entrepreneurship Award vanwege hun innovatie, impact, inclusiviteit en diversiteit in hun branche.

www.modelverse.online​

event management.

Burgemeestre & partners

Burgemeester & partners notariaat is een boutique kantoor dat is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, Estate planning en familierecht.  

Naar aanleiding van het betrekken van hun nieuwe pand, werd ik gevraagd zorg te dragen voor de externe communicatie en het organiseren van hun openingsborrel met luxe catering en live muzikale ondersteuning. 

Voor veel ondernemers en bedrijven zijn zij al jaren preferred supplier en sparring partner. Voor veel families zijn zij trusted advisor en huisnotaris.

 

www.burgemeestrepartners.nl

Burgemeestre & partners
Graypants

public relations.

VANMOKUM

Van 2011 tot 2014 was ik werkzaam voor VANMOKUM, distributeur van designmerken voor high-end interieur- en designwinkels, hotels en restaurants waarbij ik verantwoordelijk was voor de global PR en marketingcommunicatie voor VANMOKUM LEFF amsterdam, Graypants en Flux Furniturare op internationaal niveau. Ik creëerde en onderhield persrelaties, zocht posities in gedrukte en online media, pitchte verhalen voor de media, werkte samen met interieur stylisten, bereidde mediapakketten voor, organiseerde pers- en klantevents. Daarnaast organiseerde en hostte ik de deelname aan designbeurzen in Italië, Frankrijk en Duitsland als Salone del Mobile (Milaan), Maison et Object (Parijs), Ambiente (Frankfurt) en IMM Cologne (Keulen).

www.vanmokum.com

bottom of page