Coaching

Wil jij ook een sterke basis voor jouw marketing en communicatie uitingen? Efficiënter, doelgerichter én eenduidiger communiceren naar jouw klanten en partners zonder hiervoor een kostbaar communicatiebureau in te hoeven schakelen?

 

De bedrock van jouw onderneming

Goede communicatie draagt bij aan het realiseren van jouw bedrijf- en organisatiedoelstellingen. Een sterke communicatie strategie is de basis van jouw bedrijf; de kapstok van al jouw uitingen en de bedrock van jouw onderneming.

Ik zie echter maar al te vaak dat vanuit ambitie en enthousiasme voor het ondernemen, een belangrijke stap wordt overgeslagen. Namelijk: wat zijn je kernwaarden? Wat is jouw missie en jouw visie? Wat is jouw identiteit en imago?

Ziet jouw potentiële klant jou wel op dezelfde manier als jij graag zou willen, of zit hier nou net de crux? Wie is jouw ideale klant en spreken jullie wel dezelfde taal?

Het gevolg is dat opdrachten voor jouw marketing en communicatie uitingen worden uitgezet die an sich prachtig producten zijn, maar dat de rode draad ontbreekt omdat je hen niet behoorlijk hebt kunnen briefen. Immers, als jij al niet goed voor ogen hebt wie jij bent of wie jij wil zijn, hoe kunnen anderen dit dan weten? Een communicatieplan ontbreekt.

 

Wie help ik?

Ik help ambitieuze, vrouwelijke ondernemers (vaak zzp'ers) die willen werken aan een sterke basis voor de marketing en communicatie uitingen van hun bedrijf.

Hoe gaat het in zijn werk?

Mijn communicatie coaching bestaat uit een traject van een aantal weken waarin wij wekelijks telefonisch contact hebben. In deze periode werken wij samen aan een solide basis voor jouw onderneming. Ik leer jou hoe je je reputatie kan bouwen, behouden én beschermen. Samen brengen we jouw DNA samen met je imago en zal ik niet schromen een kritische spiegel voor te houden. Je rond het traject af met jouw communicatieplan: een stevig fundament dat jou veel tijd en geld zal besparen. Indien gewenst is een brand manual ook mogelijk.

Efficiënt, doelgericht en eenduidig communiceren. Ik leer jou hoe.

 

Mijn communicatie coaching biedt ambitieuze ondernemende vrouwen een sterke basis voor hun marketing en communicatie uitingen. Vanwege het persoonlijke karakter van mijn coachingstraject, is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Vraag nu jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek aan.