Edel.
Jouw stad in bladgoud

Foto Hanneke de Haas.jpg

DE EDEL COLLECTIE | Van Bakkum tot Bangkok

 

Waar ligt een voor jou dierbare herinnering? Woonde je er als expat, is het je studentenstad, ben je er ten huwelijk gevraagd of getrouwd, is jullie kindje er geboren, was het je oude woonplaats of wordt het je nieuwe? Of is het je favoriete vakantiebestemming waar zoveel prachtige herinneringen zijn gemaakt? Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek cadeau voor een dierbare, of voor jezelf?

EDEL is ontstaan vanuit de behoefte om dierbare bestemmingen vast te leggen in een elegant kunstwerk. Met 24-karaat bladgoud creëer ik het land, stad of stadsdeel op handgeschept, 100% gerecycled katoenpapier. Naar keuze komt het werk in een zwevende, staande lijst waarvan het hout uit volledig verantwoord beheerde bossen komt. Indien gewenst kunnen met Chinese inkt een datum, tekst of coördinaten gekalligrafeerd worden.

Prijzen

Formaat 14,8 x 21 cm (A5):  € 60,00

Formaat 21 x 29,7 cm (A4):  € 70,00

Formaat 29,7 x 42 cm (A3):  € 90,00

 

Optioneel: Gekalligrafeerde naam, coördinaten en/of datum: € 10,00

 

Zwevende, staande lijsten van FSC gecertificeerd hout op aanvraag beschikbaar voor A5 formaat, zolang de voorraad strekt.

De op de website genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van druk- of typefouten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.