Impactvol communiceren
in woord en beeld

Communicatie Management en Organisatie Advies
door Carole Matthijsse


AD INTERIM  |  COMMUNICATIE COACHING

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Communicatie is key

Jouw kernwaarden, missie en visie vormen het fundament van jouw bedrijf. Wat is jouw identiteit en imago? Ziet jouw potentiële klant jou wel op

dezelfde manier als jij graag zou willen, of zit hier nou net de crux? Goede communicatie draagt bij aan het realiseren van jouw bedrijf- en organisatiedoelstellingen. Ik help hier graag bij, in opdracht basis of als jouw persoonlijke communicatie coach.

Jij

Je hebt een communicatie bureau, bedrijf of organisatie met geweldige cliënten, maar moeite je boodschap over te brengen aan jouw doelgroep, waardoor je kansen misloopt.

 

Nu het weer kan, wil je events organiseren en snel kunnen schakelen. Mocht het weer even niet kunnen, wil je voorbereid zijn en korte lijnen houden met jouw medewerkers en doelgroep.

Zichtbaarheid zowel intern als extern is belangrijker dan ooit. In deze onzekere tijden wil je niet nog meer personeel aannemen, maar kan je af en toe op flexibele basis iemand met

ervaring gebruiken.

Missie

Impactvol communiceren in woord en beeld, plannen en organiseren. Jou adviseren hoe je reputatie te bouwen, behouden én beschermen. Ik hou een kritische spiegel voor en samen brengen we jouw DNA samen met je imago. Mijn missie is jou ontzorgen op het gebied van communicatie en organisatie, zodat jij het beste uit jouw onderneming kan halen.

Carole Matthijsse.png

Diensten

Ik ben zelfstandig communicatie adviseur met jarenlange (internationale) ervaring in marketingcommunicatie, public relations, media relations, corporate copywriting, investor relations, event management, interne en externe communicatie.

 

Ik ben beschikbaar in opdracht of op ad interim basis ter versterking van jouw Afdeling Communicatie of jouw werkzaamheden als communicatiebureau. Daarnaast geef ik communicatie coaching aan vrouwelijke ondernemers, met wie ik samenwerk aan een sterk fundament van hun bedrijf, zodat jij je weer kan focussen op jouw onderneming.

 

In verband met het exclusieve karakter van mijn werkzaamheden, werk ik met een selecte groep cliënten, zodat ik mijn volledige persoonlijke aandacht kan bieden.

Lees hier meer over mijn diensten.