Exclusieve Diensten

Ik ben zelfstandig Communicatie Adviseur met jarenlange (internationale) ervaring in marketingcommunicatie, public relations, media relations, corporate copywriting, investor relations, event management, interne en externe communicatie.

In verband met het exclusieve karakter van mijn werkzaamheden, werk ik met een selecte groep cliënten die ik zodoende mijn volledige persoonlijke aandacht kan bieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Service Name

Mijn Quick Scan is een kosteloos strategie gesprek, waarbij we evalueren hoe de communicatie van jouw bedrijf of organisatie op het beste geholpen zou kunnen worden. Waar liggen belangrijkste kansen, knelpunten en verbeterpunten?

Service Name

Corporate Copywriting voor al jouw teksten. Van persberichten, brieven, brochure teksten tot webteksten als blogs, nieuwsberichten en wervende teksten. En wat je nog meer kwijt wilt.

2

Service Name

Mijn Communicatieplan dwingt tot helderheid en bevordert heldere communicatie, zodat nog betere resultaten worden behaald. Je visie wordt helder en je krijgt overzicht, orde en samenhang in je uitingen. Je communiceert efficiënter en het plan geeft jou houvast voor een goede aanpak.

3

Service Name

Mijn Corporate Manual bevat waardevolle informatie over jouw bedrijf of onderneming. Het is het handboek met het DNA van jouw bedrijf. Hoe wil je jezelf op de kaart zetten, met klanten omgaan en wat vind je belangrijk? Het geeft richting aan (nieuwe) medewerkers en partners. Ook dwingt het tot nadenken, waardoor het makkelijker wordt gefundeerde beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het geeft richtlijnen voor een consistent gebruik van jouw reeds bestaande huisstijl.

4

Service Name

Ad Interim. Voor bepaalde tijd of op project basis kunnen wij een samenwerking aangaan en kan ik jou op strategisch en uitvoerend niveau bij staan. Met sterke planning en organisatie vaardigheden en ruim 15 jaar (internationale) werkervaring kom ik graag jouw communicatie verzorgen, event managen of jouw team versterken.

 

Denk hierbij aan het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven, websteksten, LinkedIn content marketing (strategie en uitvoering), het bouwen en onderhouden van jouw website (ervaring met wix en wordpress) en het organiseren en managen van jouw event. Ik ben beschikbaar ter versterking van jouw Afdeling Communicatie, of ter ondersteuning van jullie werkzaamheden als communicatiebureau.

4

Service Name

Communiceren in beeld: illustraties. Sinds 2014 verzorg ik communicatie in beeld in de vorm van mijn kunst. Met mijn schilderijen en illustraties ondersteun ik jouw branding, maak ik vrije werken, werken in opdracht en kunst op maat. Lees verder >

Let's Work Together

Dank voor je inzending, je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht