Diensten

Ik ben zelfstandig Communicatie Adviseur met jarenlange (internationale) ervaring in marketingcommunicatie, public relations, media relations, corporate copywriting, investor relations, event management, interne en externe communicatie.

In verband met het exclusieve karakter van mijn werkzaamheden, werk ik met een selecte groep cliënten die ik zodoende mijn volledige persoonlijke aandacht kan bieden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Service Name

Ad Interim. Voor bepaalde tijd of op project basis kunnen wij een samenwerking aangaan en kan ik jou op strategisch en uitvoerend niveau bij staan. Met sterke planning en organisatie vaardigheden en ruim 15 jaar (internationale) werkervaring kom ik graag jouw communicatie verzorgen, event managen of jouw team versterken.

Neem contact op voor mijn beschikbaarheid

Service Name

Communicatie Coaching. Met mijn expertise als communicatie deskundige (15 jaar) en ervaring als ondernemer (10 jaar), help ik vrouwelijke ondernemers als communicatie coach. In een traject bestaande uit een aantal belafspraken, zorgen wij samen op efficiënte en effectieve wijze voor een stevig fundament van jouw onderneming op het gebied van communicatie. Na afronding van dit traject zal jouw communicatie voortaan eenduidig, logischer en doelgerichter naar jouw (potentiële) klanten zijn en zal het je voortaan met gemak afgaan, omdat je precies wat, je tegen wie op welke manier wilt communiceren.

 

Maak nu jouw belafspraak

4

Service Name

Communiceren in beeld: illustraties. Sinds 2014 verzorg ik communicatie in beeld in de vorm van mijn kunst. Met mijn schilderijen en illustraties ondersteun ik jouw branding, maak ik vrije werken, werken in opdracht en kunst op maat. Lees verder >

Let's Work Together

Dank voor je inzending, je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht