top of page

Mijn verhaal

Mijn naam is Carole Matthijsse en ik help CEO's, ondernemers en visionairs met hun communicatie 

management en adviseer hen hoe zij de beste worden in hun segment.

OVER
CAROLE

 

Drs. Carole H. Teertstra - Matthijsse (1983) heeft ruim

15 jaar ervaring als communicatie deskundige en event manager en ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer.

 

Toen Carole zes jaar oud was, organiseerde ze haar eerste benefiet event, waarvan de opbrengsten geheel naar Zeehondencentrum Pieterburen gingen. Na afronding van het Gymnasium in Doorn en haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, werden de resultaten van haar afstudeeronderzoek gepubliceerd in 'Merk en Reputatie' (maart 2007) en 'TIEM' (september 2007). In 2006 begon ze haar carrière op de Amsterdamse Zuidas.

 

Na haar afstuderen volgde ze opleidingen in wijn, Mandarijn, Chinese kalligrafie en Chinese schilderkunst. Daarnaast leest ze veel, schildert ze, is sportief, kookt ze graag en verdiept ze zich in kunst(geschiedenis), interieur styling, voeding en psychologie. Toen ze als expat partner met haar gezin verhuisde naar Azië, startte ze een succesvolle carrière als creatief onderneemster. Haar werk als illustratrice en kunstenares werd geëxposeerd en bleef ook door de Chinese televisie niet onopgemerkt.

Carole Matthijsse.jpg

Carole is een gedreven professional met liefde voor het vak, oog voor detail en een hands-on mentaliteit. Haar grote kracht is dat ze pragmatisch is, oog heeft voor de grote lijnen, maar tegelijk geen enkel detail uit het oog verliest. Haar organisatietalent, kwaliteit als sociale verbinder en jarenlange ervaring als ondernemer, event manager en communicatie deskundige, maken haar voor opdrachtgevers van grote toegevoegde waarde.

 

Ze woont met haar man Sjoerd en hun zoontjes Friso en Otto in Den Haag, na te hebben gewoond en gewerkt in Amsterdam, Brussel, Londen en China en opdrachtgevers in Singapore, Groot-Brittannië, Indonesië en Thailand te hebben bediend.

 

Mijn advies voor ondernemers? 

Blijf je ontwikkelen. En kies voor adviseurs

die zich blijven ontwikkelen!

bottom of page