top of page

Een gedreven professional met liefde voor het vak, oog voor detail en een hands-on mentaliteit.

Carole Matthijsse.jpg

Mijn naam is Carole Matthijsse (1983) en met mijn ruim 15 jaar ervaring als communicatiedeskundige en event manager en ruim 10 jaar ervaring als ondernemer, help ik visionairs, ondernemers en CEO's met hun strategisch communicatie management.

Verbinden en organiseren zit in mijn DNA. 

Mijn eerste benefiet event organiseerde ik toen ik zes jaar oud was. De opbrengst ging in zijn geheel naar Zeehondencentrum Pieterburen en het bedank kaartje van Lenie 't Hart heeft nog jaren als trofee in mijn kamer gehangen. Het smaakte naar meer!

Na afronding van het Gymnasium in Doorn en mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, werden de resultaten van mijn afstudeeronderzoek gepubliceerd in 'Merk en Reputatie' (maart 2007) en 'TIEM' (september 2007).

Mijn
Verhaal

Werken met Carole

Haar organisatietalent, kwaliteit als sociale verbinder en jarenlange ervaring, maken haar voor opdrachtgevers van grote toegevoegde waarde.

LIEFDE
VOOR HET VAK

Mijn missie is jou adviseren hoe je reputatie te bouwen, behouden én beschermen. Efficiënt, doelgericht en eenduidig te communiceren en organiseren. Ik hou een kritische spiegel voor en samen brengen we jouw DNA samen met je imago. Ik adviseer jou hoe je een sterke basis creëert voor jouw onderneming.

LEES MEER >

In 2006 begon ik mijn carrière op de Amsterdamse Zuidas. Naast mijn baan als Global PR and Marketing Manager in de interieur en design branche, begon ik mijn eerste onderneming in PR en Marketing voor fashion en lifestyle merken. Ook begon ik een lifestyle blog, waarin ik schreef over alle hotspots die ik tijdens mijn reizen bezocht als New York, Parijs, Londen, Bangkok, Tokyo en Berlijn. 
 
Toen ik in 2014 als expat partner verhuisde naar Azië, kon ik mijn onderneming niet doorzetten door alle internet restricties en blokkades. Naast mijn studie Mandarijn en Chinese kunst en kalligrafie, startte ik mijn tweede onderneming. Mijn werk als illustratrice en kunstenares werd geëxposeerd en bleef ook door de Chinese niet onopgemerkt. Mijn meisjesdroom werd werkelijkheid.

Carole.jpg

Sinds 2018 woon ik met mijn man Sjoerd en onze zoontjes Friso (2014) en Otto (2016) in Den Haag, na te hebben gewoond en gewerkt in Amsterdam, Brussel, Londen en China en opdrachtgevers in Singapore, Groot-Brittannië, Indonesië, Thailand en de Verenigde Staten te hebben bediend. 
 
Dit is mijn derde succesvolle onderneming. Een echtgenoot met een veeleisende functie die veel reist en de fulltime zorg voor onze twee jonge zoontjes waarvan er een hoogsensitief is, vormden de kaders van dit bedrijf.

Een selecte groep klanten uit het hoogste segment bedienen, waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Onverdeelde persoonlijke aandacht voor zowel mijn klanten als mijn gezin. Flexibel kunnen zijn en overal ter wereld kunnen werken. Wat een luxe!

Carole en Otto.JPG

No-nonsense

Pragmatisch

Positief

Punctueel

Betrokken

Dirk Harteveld.png

 

 

DIRK HARTEVELD

"De diensten van Carole zijn uitmuntend en de samenwerking heb ik (en ons team) als zeer positief ervaren en kan ik iedereen van harte aanbevelen. (...) Carole is betrokken, flexibel en behulpzaam."

Dirk Harteveld

CEO LAGARANTA

CEO De Hofbranders

Partner Big Impovement Days

bottom of page