Missie

Mijn missie is jou adviseren hoe je reputatie te bouwen, behouden én beschermen. Ik hou een kritische spiegel voor en samen brengen we jouw DNA samen met je imago. Jou leren hoe je een sterke basis creëert voor jouw onderneming en voortaan efficiënt, doelgericht en eenduidig communiceert naar jouw ideale klant of partner, zodat jij het beste uit jouw onderneming kan halen.

Impactvol communiceren, zodat je je kunt focussen op het runnen van jouw bedrijf. Dat wens ik elke ondernemer.

Achtergrond

Na het afronden van het Gymnasium in Doorn en haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, werden de resultaten van haar afstudeeronderzoek gepubliceerd in 'Merk en Reputatie' (maart 2007) en 'TIEM' (september 2007). Ze heeft 15 jaar ervaring als communicatie deskundige en 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer.

 

Ze blijft zich graag ontwikkelen en volgde na haar afstuderen opleidingen in wijn, Chinese kalligrafie, Chinese schilderkunst en Mandarijn. Daarnaast schildert ze, maakt ze in opdracht kunst met bladgoud, is ze graag actief en sportief en verdiept ze zich in kunstgeschiedenis, voeding en psychologie. Carole is met haar man Sjoerd en hun zoontjes Friso en Otto woonachtig in Den Haag, na te hebben gewoond en gewerkt in Amsterdam, Brussel, Londen en China.

 

Je kan haar volgen via haar Linkedin en Instagram accounts, waar ze tips en inzichten deelt. Haar organisatietalent, kwaliteit als sociale verbinder en jarenlange ervaring als ondernemer en communicatie deskundige, maken haar voor opdrachtgevers van grote toegevoegde waarde.