MAATWERK

ILLUSTRATIES - Ter ondersteuningen van marketing communicatie uitingen werk ik graag samen met bedrijven en merken met het maken van illustraties voor events, boeken, mailings, proefschriften, menukaarten, flyers of social media.

 

Food & Beverage

Zo heb ik illustraties mogen maken voor cliënten als de Astor Bar in Singapore, Fairmont Hotels en Resorts en St. Regis Luxury Hotels and Resorts in Bali en Singapore, het etiket mogen illustreren van olijfoliegaard Octopus Garden op Sardinië en samengewerkt met Master Chefs Thibault Chiumenti en Fabrizio Fiorani, Asia's Best Pastry Chef 2019.

Fashion

Daarnaast heb ik ervaring met het maken van fashion illustraties voor merken als het Italiaanse Tataborello, Sunny Corts, Eat-Play-Love en de winkels van The Shop in België.

 

Dankzij moderne technieken kan mijn werk gedigitaliseerd worden en is geen afstand te ver. Juist het internationale karakter van deze samenwerkingen en de variatie in onderwerpen maakt het zo leuk. Heb je interesse in een samenwerking op maat? Neem dan contact op per email om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.

PORTRET ILLUSTRATIES - Geïnspireerd door de prachtige portretten die mijn grootmoeder vroeger maakte, teken ik ze al zolang ik mij kan herinneren. Op basis van een foto maak ik deze graag op verzoek. Het handgemaakte portret wordt op formaat naar wens gedrukt (A3, A4 of A5) op 300-grams kwaliteitspapier. Portretten worden op basis van aanvraag getekend, waardoor levertijden kunnen variëren. Voor meer informatie en prijzen kan contact worden opgenomen per email. De meest voorkomende thema's zijn: zwangerschap, baby, familie en huwelijk. Voor voorbeelden van mijn portret illustraties verwijs ik je graag naar mijn instagram account.

VRIJ WERK

 

Naast werk op verzoek voor merken en bedrijven, maak ik vrij werk in de vorm van schilderijen, prints en tekeningen. Deze werken zijn verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Schilderijen maak afhankelijk van de emotie die ik wil overbrengen, met olieverf, waterverf of acrylverf. Naast schilderijen, zijn prints verkrijgbaar in mijn shop. Om toch het exclusieve gevoel van een origineel kunstwerk te behouden, zijn deze prints verkrijgbaar in een beperkte oplage. Ook zijn van mijn hand lijntekeningen beschikbaar. In deze werken staat puurheid centraal: simpele lijnen op prachtig geschept papier. Deze tekeningen zijn one of a kind en passen in elk interieur. Het minimalistische ontwerp vertegenwoordigt het moederschap en het vrouwfiguur in haar puurste vorm.

GIFTCARDS

Vind je het lastig een passend cadeau te vinden voor een vriend(in), geliefde, kennis of zakelijke relatie? Met de Giftcard (25, 50, 75 of 100 euro) geef je de persoonlijke vrijheid een cadeau naar keuze uit te zoeken. Ze zijn onbeperkt geldig en inwisselbaar voor de werken in de shop. Wanneer je per email een Giftcard bestelt, wordt deze voorzien van een persoonlijke code en in een cadeauverpakking thuisbezorgd. Dank voor het steunen van mijn werk!

  • Instagram

© CAROLE MATTHIJSSE 2020

​​