LVMH Moët Hennessy Diago X Carole Matthijsse

Ter gelegenheid van een samenwerking tussen Moët Hennessy Diageo en het St. Regis Hotel in Singapore in de vorm van een Cocktail Brunch, werd Carole Matthijsse gevraagd de illustraties te verzorgen. Singapore was net in lockdown en krachten werden gebundeld om iedereen thuis op deze manier van hun cocktails te laten genieten.

Ze werd gevraagd voor zes cocktails de illustraties te verzorgen: Belvedere Bloody Mary, Belvedere Naturalness Spritz, Mid-Day Mojito met Moët & Chandon Imperial Brut Mini, Pre-Dinner Do-It-Yourself Johnny Walker Gold & Rojak Cocktail, Moët & Chandon Peach Rose Sangria en de Nightcap Hennessy VSOP Old-Fashioned. Haar illustraties verschenen op de receptenkaarten die aan de dozen werden toegevoegd.

"Ik was erg onder de indruk van hun creativiteit en vindingrijkheid in deze eerste zware weken, waar met name de hospitality al snel onder leed en al helemaal in Singapore. Ik was dan ook heel vereerd te worden gevraagd hierin met hen samenwerken. Wie had ooit gedacht dat je cocktails thuis kon laten bezorgen en ze dankzij de inventieve verpakking en natuurlijk het receptenkaartje, zelf kon maken? Ik ben heel trots op het resultaat" aldus Carole.

Carole Matthijsse is een Nederlandse kunstenares en illustratrice. Vanuit haar atelier in Den Haag werkt ze voor opdrachtgevers wereldwijd. Naast haar illustraties voor huwelijksuitnodigingen, geboortekaartjes en portretten, mag ze grote namen als LVMH Moët Hennessy, The St. Regis Luxury Hotels & Resorts, Fairmont Hotels & Resorts en Restaurant Calla's tot haar clientèle rekenen. Haar illustratie stijl kenmerkt zich door simpele, elegante lijnen en ze maakt graag gebruik van waterverf. In haar vrije werk schildert ze vooral met acrylverf op linnen canvas of doek. Carole is getrouwd en moeder van zoontjes Friso en Otto.

  • Instagram

© CAROLE MATTHIJSSE 2020

​​