IN COLLABORATION WITH St. REGIS SINGAPOREHet maakt niet uit hoe groot de naam, iedereen moet zijn onderneming (en leven...) aanpassen aan de huidige, moeilijke omstandigheden. Ook (of juist?) voor de horeca zijn het moeilijke tijden, terwijl het zoveel glans geeft aan ons leven. Wie heeft de langste adem? Only time will tell. Maar vooralsnog brengt het in ieder geval hartverwarmende en hele leuke, creatieve samenwerkingen voort.


Wat een leuke opdracht voor St. Regis Singapore, waarbij overheerlijke pizza's met een persoonlijk kaartje met mijn illustratie werden verstuurd om hun eigen personeel in lockdown een hart onder de riem te steken. Ontzettend trots! Zou jij jouw efforts willen opleuken met een illustratie van mijn hand? Ik bespreek graag de mogelijkheden wat wij voor elkaar kunnen betekenen.


#ondernemen #samenwerken #samenwerking #homedelivery #goeddoel #staylocal #supportlocalbusiness #foodillustration #foodillustrator #pizza #stregissg #stregissingapore #stregishotels #creative #artist #illustrator #collabs #foodie #kunstenares #illustrator #strongertogether

  • Instagram

© CAROLE MATTHIJSSE 2020

​​