top of page

Oplossingen op maat

marketingboodschap

De basis van jouw communicatie.

Lees verder >

corporate manual

Essentieel voor het bouwen en behouden van de identiteit van jouw bedrijf. 

Lees verder >

communicatieplan

Het framework voor al jouw communicatie-uitingen

Lees verder >

partnerschap

Verzekerd van een ervaren communicatiepartner.

Lees verder >

Alles verandert als je de taal leert spreken van jouw ideale klant.

Typen op een laptop

marketingboodschap.

Een krachtige marketingboodschap vormt de basis van je communicatie.

 

Gedurende dit traject begeleid ik je in het definiëren en uitdiepen van je boodschap, zodat je je merk duidelijk kan positioneren, je onderscheidend kan communiceren en kan bouwen aan een emotionele connectie met je doelgroep.

Het traject duurt vier weken, waarbij we elke week starten met een call zodat je tussentijds zelf (of met je team) aan de slag kan.

marketingboodschap

corporate manual.

Een corporate manual (of huisstijlhandboek) is essentieel voor het bouwen en behouden van de identiteit van jouw bedrijf.

Het allergrootste voordeel van het hebben van een corporate manual is consistentie. Het legt alle richtlijnen vast met betrekking tot de visuele identiteit, tone of voice, en andere aspecten van de merkcommunicatie.

 

Door deze richtlijnen te volgen, zorg je ervoor dat alle communicatie-uitingen consistent zijn, ongeacht wie ze produceert. Dit draagt ​​bij aan een samenhangende en herkenbare merkidentiteit, verhoogt de geloofwaardigheid en versterkt de merkperceptie bij de doelgroep.

Voor zover nog niet alles ontwikkeld is, wordt de creatie hiervan verzorgd.

corporate manual

communicatieplan.

Een communicatieplan biedt een gestructureerde benadering voor het beheren en optimaliseren van alle communicatie-uitingen en draagt bij aan het opbouwen van een sterke relatie met je doelgroep. 

Het biedt structuur en geeft richting aan alle communicatie-inspanningen van jouw bedrijf. Door een communicatieplan op te stellen, kan een bedrijf zijn doelstellingen, doelgroepen, boodschappen, kanalen en timing vaststellen. Dit zorgt voor een consistente en doelgerichte aanpak van de communicatie, waardoor de kans op succes wordt vergroot.

 

Bovendien helpt een communicatieplan bij het meten van de effectiviteit van de communicatie-inspanningen en het bijsturen van de strategie indien nodig. Kortom, een communicatieplan biedt een leidraad voor het bouwen en onderhouden van sterke relaties met belanghebbenden en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.

communicatieplan

partnerschap.

Als jouw vaste communicatieadviseur zorg ik voor continuïteit en consistentie van jouw communicatie-inspanningen. Dankzij onze langdurige samenwerking ken ik jouw bedrijf, jullie doelstellingen, waarden en doelgroepen goed, waardoor ik in staat ben om op maat gemaakt advies te geven dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

 

Daarnaast bouw ik in de loop der tijd een diepgaande kennis op van de branche en de markt waarin jouw bedrijf opereert, waardoor ik strategieën kan ontwikkelen die effectief zijn en zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

 

Ten slotte fungeer ik als jouw vertrouwde adviseur en sparringpartner, wat leidt tot een sterke samenwerking en betere resultaten op lange termijn.

Onze samenwerking start met het definiëren van je marketingboodschap, de creatie van je corporate manual en het schrijven van een communicatieplan.

partnerschap

"Onze samenwerking is zeer waardevol. Carole begrijpt heel goed en snel waaraan ik als ondernemer en dienstverlener behoefte heb. Het contact is heel persoonlijk en informeel. Ook haar flexibiliteit en bereikbaarheid kan ik erg waarderen. Daarbij komt dat ze buiten de bestaande kaders durft te denken en adviseren. Onze samenwerking is een volgende stap in onze professionalisering. Hoewel ik zelf signaleer wat er moet gebeuren, zou ik op bepaalde punten stil blijven staan, omdat ik geen tijd heb om dit allemaal te (laten) doen en bovendien zou ik ook niet precies weten op welke manier. Carole is heel goed in staat om je onderneming naar een hoger niveau te brengen. "

Mr. Thierry Burgemeestre - BURGEMEESTRE & PARTNERS NOTARIAAT

Handdruk
Hoge vijf
bottom of page