Street Art

 

Waar liggen jouw herinneringen? Was het je studentenstad, ben je er ten huwelijk gevraagd of getrouwd, is je kindje er geboren, was het je oude woonplaats of wordt het juist jouw nieuwe? Misschien ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een vertrekkende expat?

Ter gelegenheid van de 745ste verjaardag van Amsterdam (27 oktober 2020) dat een bijzondere plek in haar hart heeft en geïnspireerd door de internationale achtergrond van haar kinderen, vormt deze collectie van Carole Matthijsse een prachtig cadeau voor een dierbare, of voor jezelf. (En als anagram van haar aangetrouwde naam 'Teertstra' mag deze collectie natuurlijk niet ontbreken!)

 

Street Art door Carole Matthijsse verenigt een mooie herinnering en de plaats van die herinnering met een kunstwerk om hem zo levend te houden en er je leven lang plezier van te hebben.

In 24-karaat bladgoud verwerkt Carole het land, de stad of stadsdeel naar keuze op handgeschept 100% gerecycled katoenpapier uit India. De geschepte rand van het papier geeft het een romantisch karakter. Naar wens kan de naam eronder worden geschreven. Je ontvangt het werk in A5-formaat in een houten, zwevende fotolijst (20 x 25 cm) in cadeauverpakking. Bestel jouw Street Art hier.

Prijs: 75 euro

Andere wensen met betrekking tot het formaat of een achtergrondkleur naar keuze zijn bespreekbaar. Levertijd is circa twee weken. De genoemde prijs is exclusief verzendkosten van 7,50 euro binnen Nederland.

  • Instagram

© CAROLE MATTHIJSSE 2020

​​