top of page

Mijn naam is Carole Matthijsse en ik leer ambitieuze ondernemers, visionairs en CEO's efficiënt, doelgericht en eenduidig te communiceren met hun doelgroep.
 

"Een gedreven professional met liefde voor het vak, oog voor detail en een hands-on mentaliteit".

OVER CAROLE

Drs. Carole Helène Teertstra Matthijsse (1983) rond in 2001 het Gymnasium in Doorn af en studeert in 2006 af als Communicatiewetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. De resultaten van haar afstudeeronderzoek werden gepubliceerd in 'Merk en Reputatie' (maart 2007) en 'TIEM' (september 2007).

Ze begint haar carrière aan de Amsterdamse Zuidas en na jaren werkzaam te zijn geweest als Global Marketing Communications Manager verhuist zij in 2014 als expat partner met haar gezin naar Xiamen, China.

Gedurende haar jaren in China van 2014 tot 2018, studeerde zij Mandarijn, Chinese kunst en kalligrafie en startte zij een succesvolle carrière als kunstenares en illustratrice. Ze kreeg de kans haar werk te exposeren en een documentaire over haar werk verscheen op de Chinese televisie. Ook mocht zij werken aan de visuele communicatie als illustratrice voor de mooiste luxury brands.

Sinds januari 2022 is zij werkzaam als high value strategisch communicatieadviseur en is zij dankzij haar jarenlange ervaring met alle instrumenten van het communicatievak (van investor relations tot logo ontwerp) van grote toegevoegde waarde als adviseur voor visionairs, ondernemers en CEO's. Zij werkt uitsluitend met beslissers die de onbetwiste nummer 1 willen worden in hun vakgebied.

 

Carole is getrouwd met Sjoerd en moeder van zoontjes Friso Olivier (2014) en Otto Frederick (2016). Sinds 2018 zijn zij woonachtig in 's-Gravenhage.

bottom of page