Communicatie is key

Slechte communicatie ligt vaak ten grondslag aan problemen. Van een moeizame relatie met je kindje, een liefdesrelatie die stuk loopt tot wereldoorlogen. Dat fascineerde mij, toen ik in 2001 begon aan mijn studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.

Jij

Je hebt een prachtig bedrijf, een fantastisch product of een nobel doel en iedereen werkt keihard, maar toch lukt het niet om helder en duidelijk jullie boodschap over te brengen aan jouw doelgroep, waardoor je kansen misloopt. Door de waan van alledag verschuift communicatie naar de achtergrond en wordt het het ondergeschoven kindje. De cirkel is rond.

 

In deze onzekere tijden wil je waarschijnlijk niet nóg meer personeel aannemen, maar heb je wel op flexibele basis extra handjes nodig. Want zodra het weer kan, wil je weer events organiseren en zolang dat niet kan, wil je voorbereid zijn en korte lijnen houden met jouw doelgroep. Zichtbaarheid is belangrijker dan ooit.

Missie

Mijn missie is jou ontzorgen op het gebied van interne en externe communicatie, zodat jij het beste uit jouw onderneming kan halen en dit op een zo duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier doen.

 

Dankzij mijn onafhankelijke positie (don't shoot the messenger!), hou ik een spiegel voor, waardoor je anders naar je bedrijf gaat kijken. Impactvol communiceren in woord en beeld, plannen en organiseren. Afhankelijk van jouw specifieke wensen, help ik jou hier graag bij.

Keyboard and Mouse

Diensten

Mijn diensten bied ik aan in de vorm van:

 

 

 

 

 

 

Tijdens een quickscan via Zoom, bespreken we jouw communicatiebeleid, -strategie en -mix. Daarnaast kan ik adviseren in de vorm van het schrijven van een Communicatieplan en/of Brandbook zodat je de handvatten altijd paraat hebt. Ten slot kunnen we op project basis of voor een x aantal uren per week een samenwerking aan gaan, waarbij ik in een coördinerende rol help bij het implementeren van mijn advies. Ik werk hierbij samen met jullie eigen team of met de beste freelance fotografen, grafisch ontwerpers en online marketeers.

Ik werk met een selecte groep cliënten, zodat ik mijn volledige persoonlijke aandacht kan bieden.

 

Momenteel zit ik vol, maar ik kom wel graag alvast met jou in contact voor 2022.