top of page

Matthijsse Communicatie & PR is een exclusief communicatieadviesbureau voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijven willen laten groeien en succesvol maken in een competitieve markt. Ik beschik over twintig jaar ervaring met het definiëren en onderhouden van sterke merkreputaties en zichtbaarheid en deze krachtig en succesvol uit te dragen. Dankzij mijn netwerk aan specialisten, begeleid ik bedrijven van de eerste planning tot de uiteindelijke uitvoering.


Onder diensten vind je een uitgebreide omschrijving van mijn services. Het is mijn doel om de perfecte match te creëren tussen onze expertise en de specifieke wensen van de cliënt. Zo zorgen wij gezamenlijk voor een sterke reputatie en zichtbaarheid van het merk, zodat we het kunnen versterken en laten floreren in een dynamische en concurrerende markt.

Drs. Carole Matthijsse, oprichter Matthijsse Communicatie & PR: "Gedurende de afgelopen twee decennia als communicatiedeskundige heb ik gezien hoe kritisch het is om een gedegen communicatiestrategie te hebben, voordat je aan de uitvoering begint. Hiermee zorg je voor weloverwogen keuzes, wat je naast een krachtige reputatie en naamsbekendheid ook veel tijd, energie en geld gaat opleveren.

 

Matthijsse Communicatie & PR beschikt over een sterk netwerk en biedt een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Door de bewezen staat van dienst, klantgerichtheid en persoonlijke benadering zorg ik voor de hoogst haalbare resultaten voor uw bedrijf - van strategie tot uitvoering."

Expertise >  |  Portfolio >  |  Cases >  |  Testimonials >

missie & visie

Ik zie het als mijn missie om high-value communicatieoplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van mijn cliënten. Om het merk te versterken en mensen en bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van op maat gemaakte strategieën en een persoonlijke benadering.

 

Door een combinatie van diepgaande expertise, de juiste contacten, creativiteit en toegewijde ondersteuning, help ik bedrijven hun verhaal effectief te vertellen en duurzame relaties op te bouwen met hun doelgroepen. 

Het is mijn visie om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te realiseren en erkend te worden als het toonaangevende communicatiebureau dat midden- en kleinbedrijven transformeert door strategieën en uitvoeringen die resoneren en impact maken.

Door voortdurende innovatie en maatwerkoplossingen, streef ik ernaar om de standaard te zetten voor wat communicatie kan bereiken.

Over Carole

Ik ben drs. Carole Teertstra - Matthijsse, communicatiewetenschapper en moeder van twee zoons. Sinds 2004 ben ik met passie werkzaam in het vak en heb ik een breed scala aan cliënten in Noord-Amerika, Europa en Azië mogen helpen met hun merkreputatie en zichtbaarheid en deze krachtig en succesvol uit te dragen.

Als betrokken verbinder met een sterk analytisch vermogen en een brede interesse ben ik in staat kritisch mee te denken als sparringpartner en mij elk onderwerp snel eigen te maken.

Naast mijn passie voor het communicatievak, heb ik een persoonlijke passie bij kunst, gastronomie, wijnen en interieur design. Mijn carrière begon op de Amsterdamse Zuidas, zette zich voor in Zuidoost Azië en sinds 2018 zijn wij neergestreken in Den Haag.


Connect op LinkedIn >

Carole Matthijsse Voorlinden.png
bottom of page