top of page

expertise

merkanalyse en communicatieplan.

Merkidentiteit. Het staat ten grondslag van al je marketing en communicatie uitingen. Of je nu een nieuw bedrijf start of al even bezig bent, dankzij mijn merkanalyse definiëren en versterken we jullie merkidentiteit en gebruiken dit als basis voor jullie communicatiestrategie.

 

Wat is de essentie van jullie merk, waar liggen groeikansen en met welke strategie kunnen we jullie verhaal overbrengen? Het communicatieplan biedt een routekaart voor een effectieve interactie, creëert consistentie, bouwt merkbekendheid op, versterkt relaties met klanten en biedt richtlijnen voor jouw merk.

Microscoop
Kantoor hal

corporate communicatie.

Effectieve corporate communicatie vormt de kern van hoe je merk zich presenteert aan de wereld. Het bouwt vertrouwen op, versterkt het merkimago, bevordert betrokkenheid en zorgt voor een consistente boodschap.

 

Mijn expertise ligt in het in het beheren en coördineren van communicatieactiviteiten als websites en brochures. Dankzij mijn jarenlange ervaring met strategische communicatieplanning, interne en externe communicatie, merkbeheer en het opbouwen en onderhouden van stakeholderrelaties, ondersteun ik de reputatie, het imago en de doelstelling van jouw bedrijf.

creative direction.

Mijn expertise ligt in het leiden van het creatieve proces en het effectief briefen en managen van externe specialisten, wat essentieel is voor het succes van projecten.

 

Ik verzorg een heldere en uitgebreide briefing, waarbij alle belangrijke details worden verstrekt en de verwachtingen duidelijk worden gecommuniceerd. Gedurende het project houd ik nauwlettend toezicht op de voortgang, bied ik ondersteuning waar nodig en zorg ik ervoor dat de specialisten hun werkzaamheden uitvoeren volgens de gestelde eisen en deadlines. Mijn ervaring stelt mij in staat om effectief te communiceren met verschillende soorten specialisten en om eventuele uitdagingen tijdig aan te pakken, zodat het creatieve project succesvol wordt afgerond.

Video opnemen
bureau

linkedin profiling.

LinkedIn-profiling opent deuren naar zakelijke kansen, stimuleert persoonlijke merkopbouw en versterkt professionele netwerken. Het biedt een digitaal visitekaartje, waardoor professionals zich kunnen onderscheiden, hun expertise kunnen demonstreren en waardevolle connecties kunnen leggen.

 

Een sterk LinkedIn-profiel is een essentieel instrument voor carrièregroei en zakelijk succes. Het draagt bij aan je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en het aantrekken van nieuwe kansen.

 

Ik leer jou hoe je je profiel optimaliseert en content creëert en jezelf kan positioneren als thought leader in jouw vakgebied.

boutique corporate events.

Evenementen bieden krachtige kansen voor directe interactie met klanten, partners en prospects. Ze creëren merkervaringen, stimuleren betrokkenheid en bouwen langdurige relaties op. Events vergroten de zichtbaarheid, demonstreren expertise en genereren waardevolle leads. In een digitale wereld bieden fysieke of virtuele evenementen unieke mogelijkheden om het merk te versterken, thought leadership te bevorderen en een blijvende indruk achter te laten in de markt. Ze zijn niet alleen een marketingtool; ze zijn een strategische investering in het opbouwen van gemeenschappen en het bevorderen van groei.

Champagne piramide
Restaurant Calla's 1

illustraties.

Illustraties zijn een krachtig middel voor visuele communicatie vanwege hun unieke creativiteit, vermogen om de boodschap te versterken, emotionele impact, flexibiliteit en tijdloosheid. Ze kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan de branding en marketing van een merk, waardoor ze een effectieve manier zijn om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek. 

 

Kunst is al sinds mijn jeugd een passie. Ik heb voor boeken, blogs, restaurants, mode, luxury en lifestyle merken van over de hele wereld mogen illustreren ten behoeve van onder andere covers, huisstijl, logo's, branding en (pers) events. Ik heb mijn werk mogen exposeren, er veelvuldig mee in de media gestaan en in China is een documentaire uitgezonden over mijn werk. Ik ben momenteel beschikbaar voor handgemaakte opdrachten voor bedrijven, waarvoor ik illustraties maak ter versterking van hun huisstijl of (pers)events.

public relations.

Public Relations (PR) is het beheren van de communicatie tussen jouw bedrijf en haar publieksgroepen, met als doel het opbouwen en onderhouden van een positieve reputatie en het bevorderen van wederzijds begrip. PR omvat activiteiten zoals media-relaties, influencer-relaties, evenementen, crisiscommunicatie en reputatiemanagement. PR is belangrijk voor jouw bedrijf omdat het een krachtig middel is om je merkpositie te versterken, geloofwaardigheid op te bouwen, vertrouwen te winnen bij stakeholders en een positieve relatie met het publiek op te bouwen en behouden.

 

De afgelopen twintig jaar heb ik free publicity met prachtige publicaties in zowel binnen- als buitenland gegenereerd voor de merken die ik heb mogen bedienen. Tevens heb ik een ingrijpend crisiscommunicatie traject begeleid voor een cliënt dat elke dag op een negatieve manier de voorkant van de kranten haalde, hetgeen in goede banen moest worden geleid. Mijn sterke relatie met de pers is hierbij van grote waarde gebleken.

Magazines Stack
bottom of page