top of page

Over

Met 20 jaar ervaring en 55 tevreden cliënten uit 13 verschillende landen ontzorgt MATTHIJSSE kennisexperts en ambitieuze ondernemers op het gebied van communicatie, waarbij persoonlijke aandacht en krachtige resultaten centraal staan.

Laten we het eerst eens over jou hebben

This is a paragraph about your business. Let your visitors know who you are, what you do and what your website is all about. Double click on the text box to edit the text and add all the information you want to share.

Drs. C.H. Teertstra - Matthijsse

Communicatie Consultant, Eigenaar

Carole (1983) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en is expert in haar vakgebied. De resultaten van haar afstudeerscriptie werden in verscheidene vakbladen gepubliceerd.

 

Na de eerste jaren van haar carrière aan de Amsterdamse Zuidas, woonde en werkte ze in Londen en China. Daarnaast volgde zij opleidingen in wijn, Chinese kunst en kalligrafie en Mandarijn. Dankzij haar jarenlange ervaring met opdrachtgevers in onder andere de UK, USA, Thailand, China, Singapore, Indonesië, België en Nederland uit diverse domeinen - van vastgoed tot interieur ontwerp en van de advocatuur tot sieraden - heeft zij een schat aan ervaring, kennis en contacten.

Persoonlijke aandacht heeft zij hoog in het vaandel. In verband met het exclusieve karakter van haar werkzaamheden, werkt zij met een selecte groep cliënten.

Carole Matthijsse.jpg

"Wij stonden voor een grote uitdaging. Twee toonaangevende instituten, uit andere werelddelen, gingen samen een programma opstarten. Hoe gaan we dat fixen en wat gaan we erover zeggen? Carole-to-the-rescue! Geen detail ontgaat haar. Met een enorm brede ervaring en doortastende deskundigheid nam Carole geleidelijk aan het heft in handen. Wij konden ons daardoor richten op de inhoud van het programma. Carole ontzorgt. Al snel was duidelijk dat wij de marketing, communicatie en de event organisatie konden loslaten. Samenwerken met Carole is een feestje!"

Maarten B.T. de Groot, PhD - VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM

Carole Matthijsse
bottom of page