top of page

testimonials

Professor dr. Maarten B.T. de Groot, Vrije Universiteit Amsterdam

"Alert, deskundig, ervaren en sympathiek"
Fotografie tijdschrift

"Wij stonden voor een grote uitdaging. Twee toonaangevende instituten, uit andere werelddelen, gingen samen een programma opstarten. Hoe gaan we dat fixen en wat gaan we erover zeggen? Carole-to-the-rescue! Geen detail ontgaat haar. Met een enorm brede ervaring en doortastende deskundigheid nam Carole geleidelijk aan het heft in handen. Wij konden ons daardoor richten op de inhoud van het programma. Carole ontzorgt. Al snel was duidelijk dat wij de marketing, communicatie en de event organisatie konden loslaten. Samenwerken met Carole is een feestje!"

Prof. dr. Maarten B.T. de Groot - VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM

Fashion spreads

"Onze samenwerking is zeer waardevol. Carole begrijpt heel goed en snel waaraan ik als ondernemer en dienstverlener behoefte heb. Het contact is heel persoonlijk en informeel. Ook haar flexibiliteit en bereikbaarheid kan ik erg waarderen. Daarbij komt dat ze buiten de bestaande kaders durft te denken en adviseren. Onze samenwerking is een volgende stap in onze professionalisering. Hoewel ik zelf signaleer wat er moet gebeuren, zou ik op bepaalde punten stil blijven staan, omdat ik geen tijd heb om dit allemaal te (laten) doen en bovendien zou ik ook niet precies weten op welke manier. Ze is heel goed in staat om je onderneming naar een hoger niveau te brengen. "

Mr. Thierry Burgemeestre - BURGEMEESTRE & PARTNERS NOTARIAAT

Conferentie tafel

"Carole is initiatiefrijk, empathisch en heeft snel gevoel waar het écht om draait. Ze is een echte teamspeler, die oog heeft voor de grote lijnen maar elk detail niet uit het oog verliest. Ze is een prettige gesprekspartner en straalt energie uit. Kortom, heel fijn om mee samen te werken!"

Drs. Ralph van Hessen - WINKELMAN EN VAN HESSEN

Brandingpakket
bottom of page