Testimonials

ERVARINGEN

Wauw super mooi... Krijg er gewoon tranen van in mijn ogen!

- R. uit Nijmegen

Ik zag bij vrienden een familieportret hangen dat jij had gemaakt. Een tijdje geleden al, maar het trekt steeds weer mijn aandacht!

- C. uit De Bilt

Ik heb het portret gezien dat je voor het afscheid van onze directeur hebt gemaakt en ik vond hem echt prachtig! Ik wil ook graag een portret laten maken!

- B. uit Rijswijk

Jouw persoonlijke illustratie heeft het geboortekaartje zó bijzonder gemaakt, echt haar eerste kunstwerkje.

Dank je wel!

- D. uit Rotterdam

Brok in mijn keel hier! Het geeft me een heel fijn gevoel om dit aan haar te kunnen geven, ter nagedachtenis aan haar zus. Echt heel mooi, dank je wel!

- M. uit Den Haag

It has been wonderful seeing our products come to life with your touch, we’ve received nothing but raving reviews. I definitely see opportunities for us to work together again in the future!

- Moët Hennessy Diageo Singapore

Enkel een korte briefing was nodig om tot een mooie illustratie als eindresultaat te komen voor onze klant. Het is fijn werken met Carole, ik kijk uit naar een volgend project!

- Beex Branding

Zo mooi ingetogen krachtig!

- M. uit Leusden

Ze waren er zo blij mee, helemaal geëmotioneerd. Dan weet je weer hoe leuk het is om een cadeau te geven! Nogmaals duizend maal dank.

- S. uit De Bilt

Carole is een artistiek natuurtalent; ze blijft zichzelf vernieuwen en nieuwe technieken ontdekken. Ze heeft een feilloos gevoel voor wat bij iemand past; inmiddels heb ik al meerdere kunstwerken van haar hand, inclusief elegant vrij werk en een prachtig geboortekaartje!

- E. uit Amsterdam

Dankzij Carole hebben we voor onze dochter nu het allerschattigste geboortekaartje weten te realiseren met heel veel symboliek waardoor het ook nog eens heel origineel is. Ze denkt heel erg goed met je mee en komt met hele leuke suggesties en ideeën. Ze is pietje precies en streeft naar perfectie. Wanneer dingen haar niet aanstaat komt ze zelf met een alternatief wat ze dan ook meteen al heeft uitgetekend. Hiermee trekt ze het kunstwerk naar een hoger niveau. Het kaartje hangt nu als geboorteposter aan onze muur!

- A. uit Haarlem

Carole graciously assisted in producing the stunning illustrations for our Cocktail brunch edition. Carole, again, thank you and much, much appreciated for your effort in this collaboration together. I look forward to working together with you on future collabs!

- Moët Hennessy Diageo Singapore

Hij staat echt prachtig!! En het licht dat erop valt, zorgt altijd dat het goud precies weerkaatst! We zijn er super blij mee!

- E. uit Basel, Zwitserland

Mijn vader was zo blij en ontroerd met dit mooie portret van hem en zijn kleinkinderen. Zo bijzonder hoe je zo'n mooi moment kan vertalen naar het doek!

- C. uit Den Haag

Wat is het mooi geworden! We zijn er echt zo blij mee!

- L. uit Amsterdam

Carole heeft inmiddels meerdere werken voor ons gemaakt (huwelijks uitnodiging, geboortekaartjes, geboorteposters red.) en iedere keer weet ze de juiste snaar te raken. Carole denkt proactief mee en komt met leuke ideeën om het werk nog een extra persoonlijke touch te geven!

- W. uit Aerdenhout

Carole heeft een prachtig kraamcadeau gemaakt: een portret van mijn vriendin met haar zwangere buik. Ze vond het zo jammer dat ze haar groeiende buik door COVID minder met ons kon delen. Met dit persoonlijke cadeau heeft ze alsnog een mooi aandenken aan deze bijzondere tijd!

- S. uit Utrecht

Mijn vader was heel blij met het werk 'Den haag Benoordenhout in bladgoud'. Hij heeft zelfs de muur een andere kleur gegeven om het schilderij beter uit te laten komen!

- E. uit Den Haag

Het was super fijn om met Carole te werken!
Ze heeft enorm veel talent en is heel creatief met onze opdracht omgegaan. Na een paar keer op en neer ping-pongen om ideeën uit te wisselen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen. 

- Sunny Cords

Wij zijn heel blij met de portrettekening. Een bijzonder moment op een voor ons bijzondere plek. Door het verstilde beeld met alleen de zwarte lijnen komt de emotie voor ons nog meer tot uiting. En dat het handgemaakt is, maakt het heel speciaal.

- C. uit De Bilt