top of page

Over

MATTHIJSSE ontzorgt met passie voor het communicatievak kennisexperts en ambitieuze ondernemers op het gebied van communicatie, waarbij persoonlijke aandacht en korte lijnen centraal staan.

Expertise

MATTHIJSSE is opgericht door Carole Matthijsse. Met een universitaire graad in Communicatiewetenschap, woon- en werkervaring in het buitenland en uitgebreide kennis en 20-jarige ervaring in het communicatievak, geeft ons de benodigde kennis en slagkracht. Het stelt ons in staat jouw strategische communicatievraagstukken te analyseren, de diverse oplossingsrichtingen te verkennen en de bijbehorende werkzaamheden uit te voeren.

Visie

De hoogste kwaliteit communicatieadvies gecombineerd met een persoonlijke benadering is de sleutel tot het bereiken van ongeëvenaarde excellentie in jouw vakgebied. Alles verandert zodra jij de taal leert spreken van jouw ideale klant.

Communicatie is key

Communicatie is essentieel voor elk bedrijf. Het is de levensader is van relaties, zichtbaarheid en succes. Het vormt de brug tussen merk en publiek, bouwt vertrouwen op en bevordert betrokkenheid. Effectieve communicatie vergroot niet alleen de klantloyaliteit, maar stimuleert ook interne samenwerking, wat bijdraagt aan productiviteit en innovatie. Het vermogen om duidelijk, consistent en boeiend te communiceren is cruciaal. Communicatie is de sleutel tot het creëren van een sterk merk, het begrijpen van de markt en het genereren van groei.

Ervaring en Contacten

Twintig jaar ervaring in het communicatievak voor meer dan 50 opdrachtgevers in uiteenlopende branches, hebben ons geleerd dat het vak continue in beweging is en dat een goede planning evident is, maar een flexibele mindset minstens zo belangrijk. Ons uitgebreide netwerk aan toeleveranciers als fotografen, grafisch ontwerpers en videografen draagt bij aan de excellente uitvoering van de communicatieoplossing op maat.

Take a Look

Mode accessoires

Ik werkt uitsluitend samen met bevlogen, ambitieuze ondernemers die het strategische belang van sterke communicatie inzien. Mijn cliënten hebben plezier in hun werk, zijn leuke mensen die genieten van het leven en beschikken over een ondernemende mindset, een vastberadenheid om uitdagingen te overwinnen en een onophoudelijk streven naar kennis, innovatie, groei en succes.

 

Gedurende onze samenwerking worden alle communicatie gerelateerde taken verzorgd, zodat jij kostbare tijd bespaart terwijl je op de meest effectieve manier communiceert met jouw doelgroep. Ik werk met een selecte groep premium cliënten, die ik zodoende mijn volledige, persoonlijke aandacht kan bieden. Tijdens ons kennismakingsgesprek bepalen wij welke vorm het beste bij jouw vraagstuk past.

Bedrijfsbranding

Take a Closer Look

Drs. C.H. Teertstra - Matthijsse

Communicatie Consultant, Eigenaar

Carole (1983) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en is expert in haar vakgebied. De resultaten van haar afstudeerscriptie werden in verscheidene vakbladen gepubliceerd.

 

Na de eerste jaren van haar carrière aan de Amsterdamse Zuidas, woonde en werkte ze in Londen en China. Daarnaast volgde zij opleidingen in wijn, Chinese kunst en kalligrafie en Mandarijn. Dankzij haar jarenlange ervaring met opdrachtgevers in onder andere de UK, USA, Thailand, China, Singapore, Indonesië, België en Nederland uit diverse domeinen - van vastgoed tot interieur ontwerp en van de advocatuur tot sieraden - heeft zij een schat aan ervaring, kennis en contacten.

Persoonlijke aandacht heeft zij hoog in het vaandel. In verband met het exclusieve karakter van haar werkzaamheden, werkt zij met een selecte groep klanten.

Carole Matthijsse.jpg

"Wij stonden voor een grote uitdaging. Twee toonaangevende instituten, uit andere werelddelen, gingen samen een programma opstarten. Hoe gaan we dat fixen en wat gaan we erover zeggen? Carole-to-the-rescue! Geen detail ontgaat haar. Met een enorm brede ervaring en doortastende deskundigheid nam Carole geleidelijk aan het heft in handen. Wij konden ons daardoor richten op de inhoud van het programma. Carole ontzorgt. Al snel was duidelijk dat wij de marketing, communicatie en de event organisatie konden loslaten. Samenwerken met Carole is een feestje!"

Maarten B.T. de Groot, PhD - VRIJE UNIVERSITEIT AMSTERDAM

Carole Matthijsse
bottom of page