top of page

Case: Vrije Universiteit Amsterdam

Twee jaar geleden vroeg de Vrije Universiteit Amsterdam mijn hulp bij het opzetten en uitwerken van een nieuw programma in samenwerking met het Amerikaanse Family Office Exchange (FOX).



ROEF Academy

Het Responsible Ownership for Enterprise Families programma was geboren, dat familieleden van de opkomende generaties van grootvermogende families voorbereidt. Een unieke kans om te profiteren van een uitzonderlijk ervaren faculteit, waarbij het opdoen van kennis en vaardigheden, maar vooral ook het uitbreiden van hun netwerk met gelijkgestemden centraal staat.


 

Een erg leuke en uitdagende opdracht, waarbij ik als Communicatie Consultant betrokken was (en ben) bij de strategie, het event management en marketingcommunicatie. Het eerste cohort studeert binnenkort af en in september start het tweede cohort. Ik ben dan ook erg trots op deze vruchtbare samenwerking!



De ervaring van de Vrije Universiteit met onze samenwerking
 

"Wij stonden voor een grote uitdaging. Twee toonaangevende instituten, uit andere werelddelen, gingen samen een programma opstarten. Hoe gaan we dat fixen en wat gaan we erover zeggen? Carole-to-the-rescue! Geen detail ontgaat haar. Met een enorm brede ervaring en doortastende deskundigheid nam Carole geleidelijk aan het heft in handen. Wij konden ons daardoor richten op de inhoud van het programma. Carole ontzorgt. Al snel was duidelijk dat wij de marketing, communicatie en de event organisatie konden loslaten. Samenwerken met Carole is een feestje!", aldus Dr. Maarten de Groot, Programma Directeur



Van visie naar resultaat

Ben je ook op zoek naar iemand die jouw visie helpt omzetten in een concreet resultaat? Neem gerust contact met mij op via info@carolematthijsse.com


 

Over Carole


Drs. Carole H. Teertstra - Matthijsse is Communicatie Consultant en eigenaar van MATTHIJSSE Communicatie. Op dit blog deelt zij haar ervaringen, inzichten en antwoorden op de meest gestelde vragen.


Volg haar op LinkedIn. en neem contact op per e-mail: info@carolematthijsse.com

bottom of page