top of page

Wat levert het op?

Ik leer jou de taal te spreken van jouw ideale klant. Maar wat levert jou dit nou precies op?


Een betere naamsbekendheid.

Dit leidt tot concurrentievoordeel, meer geloofwaardigheid en vertrouwen bij jouw ideale klant en een toename van het aantal klanten dat contact zoekt. Met als gevolg meer omzet en een sterkte basis voor groeimogelijkheden als het betreden van nieuwe markten of het uitbreiden van je product- en dienstenaanbod.​



Een grotere groei voor jouw bedrijf.

Meer omzet en winst voor jouw bedrijf, een vergroting van je marktaandeel, meer kans voor ontwikkeling en innovatie en aantrekkelijker worden voor investeerders. Door betere arbeidskansen en een positiever werkklimaat, bereik je hogere motivatie binnen jouw bedrijf.



Meer tijd voor jouw kerncompetentie.

Hierdoor verhoog je de algehele productiviteit van het bedrijf, bereik je een betere kwaliteit van jouw producten of diensten en behaal je een hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Doordat er meer ruimte ontstaat voor focus en een betere concentratie op die aspecten van jouw werk waar je goed in bent, ervaar je minder stress en meer werkplezier.



Zou je dit ook graag willen voor jou en jouw bedrijf? Neem gerust contact met mij op als je hierover eens van gedachten zou willen wisselen.


 

Over Carole


Drs. Carole H. Teertstra - Matthijsse is Communicatie Consultant en eigenaar van MATTHIJSSE Communicatie. Op dit blog deelt zij haar ervaringen, inzichten en antwoorden op de meest gestelde vragen.


Volg haar op LinkedIn. en neem contact op per e-mail: info@carolematthijsse.com

bottom of page