top of page

Let's team up!


Wat ik voor jou kan betekenen als communicatiedeskundige? Ik help jouw bedrijf aan een sterke merkreputatie en deze krachtig en succesvol uit te dragen. Dit doe ik als senior-adviseur en strategische sparringpartner voor kennisexperts en ondernemers, maar ook voor communicatiemedewerkers en -teams.Eén van de diensten die ik aanbied is een Partnerschap. Hiermee ben je gedurende het hele jaar verzekerd van mijn communicatieadvies.


Als jouw vaste communicatieadviseur zorg ik voor continuïteit en consistentie van jouw communicatie-inspanningen. Dankzij onze langdurige samenwerking ken ik jouw bedrijf, jullie doelstellingen, waarden en doelgroepen goed, waardoor ik in staat ben om op maat gemaakt advies te geven dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

 

Daarnaast bouw ik in de loop der tijd een diepgaande kennis op van de branche en de markt waarin jouw bedrijf opereert, waardoor ik strategieën kan ontwikkelen die effectief zijn en zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

 

Ten slotte fungeer ik als jouw vertrouwde adviseur en sparringpartner, wat leidt tot een sterke samenwerking en betere resultaten op lange termijn.


Dankzij mijn twintigjarige ervaring met merken uit uiteenlopende branches kan ik jou adviseren als het gaat om:


  • Merkanalyse

  • Interne en Externe Communicatie

  • Creatief Management

  • Linkedin Profiling

  • Event Management

  • PR


Hierbij blijft het niet alleen bij advies. Met mijn sterke netwerk van specialisten, verzorg ik tevens de coördinatie en uitvoering van de werkzaamheden die hieruit voortkomen en die jouw bedrijf naar een hoger niveau zullen tillen. Dankzij mijn ervaring weet ik wat de specialisten nodig hebben om tot hun beste werk te komen en maak ik de vertaalslag van jouw wensen tot het meest optimale resultaat voor jouw bedrijf.


Onze samenwerking start met het definiëren van je Marketingboodschap, de creatie van je Corporate Manual en het schrijven van een Communicatieplan en ga je dan ook aan voor een minimale periode van zes maanden.


In verband met het exclusieve karakter van mijn werkzaamheden, heb ik hiervoor jaarlijks maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bestaande cliënten krijgen voorrang op verlenging.


Benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


Is dit mogelijk interessant voor jou? Neem gerust contact met mij op als je hierover eens van gedachten zou willen wisselen.


 

Over Carole


Drs. Carole H. Teertstra - Matthijsse is Communicatie Consultant en eigenaar van MATTHIJSSE Communicatie. Op dit blog deelt zij haar ervaringen, inzichten en antwoorden op de meest gestelde vragen.


Volg haar op LinkedIn. en neem contact op per e-mail: info@carolematthijsse.com

Comments


bottom of page