top of page

Geduld is een schone zaak

In de afgelopen 20 jaar ben ik regelmatig ondernemers tegengekomen die in hun enthousiasme (en uiteraard vanuit omzet en winst optiek) snel aan de slag willen met PR, marketing en sales. Te snel. Want maar al te vaak blijkt dat ze hun boodschap nog helemaal niet helder hebben. Wat ga je zeggen? Wat ga je delen? En aan wie? Wat is je boodschap en hoe zorg je dat hij bij de juiste mensen (jouw ideale klant) binnenkomt?


Wat is de snelste route hierin?

Schieten met hagel kost onnodig veel geld, tijd en energie. En wij houden van efficiënt en doelgericht communiceren. Even pas op de plaats om hier aandacht aan te geven en je komt er zoveel sterker en (tijds)efficiënter uit, zonder onnodige uitgaven te hebben gedaan.


Daarom heb ik het traject 'Groei Versneller' ontwikkeld. Gedurende dit korte traject gaan wij werken aan jullie marketingboodschap. Een hele belangrijke strategische fase en het zal het fundament vormen van jouw marketing, communicatie en sales. 


Het traject is met name interessant voor ondernemers en kennisexperts die zelf meer tijd willen overhouden om zich te kunnen focussen op hun kerncompetentie, een hogere groei willen en betere naamsbekendheid.


Alles gaat veranderen als jij de taal leert spreken van jouw ideale klant. Was deze blogpost nuttig voor je en zou je jouw specifieke situatie eens willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Over Carole


Drs. Carole H. Teertstra - Matthijsse is Communicatie Consultant voor kennisexperts en ambitieuze ondernemers en eigenaar van MATTHIJSSE Premium Communicatie. Op dit blog deelt zij haar ervaringen, inzichten en antwoorden op de meest gestelde vragen.


Volg haar op LinkedIn. en neem contact op per e-mail: info@carolematthijsse.com

コメント


bottom of page